SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jedzenie

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 363

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51557 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
nie mam czasu codziennie gotować - ile czasu może wytrzymać ryż albo mięso w lodówce żeby sie popsuło?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Banan BOSS FORUM Administrator
Ekspert
Szacuny 11389 Napisanych postów 72661 Wiek 37 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 958285
ryż te 2 dni spokojnie da radę (zdarzało mi się trzymać dłużej)
mięso zalezy na pewno od rodzaju i sposobu przyrządzenia, ogólnie nie ma co trzymać niczego za długo

zawsze można zapas zamrozić
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14675 Napisanych postów 53178 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400639
2-3 dni to maks

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 7 Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 33
Ugotowanie ryżu to 20 minut. Zobaczysz gdy bedzie stary bo ryż klei sie i wydaje nieprzyjemny zapach gdy nie nadaje sie do spozycia.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

niezadowolenie z efektów

Następny temat

makaron

WHEY premium