SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

mrożone mięso

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 730

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Czy mozna gotowac zamrozone mięso bez rozmrazania bo jedni mówią tak inni nie.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
I tak i nie, jeśli chodzi o gotowanie to spoko można wrzucić zamrożone, ale jeśli np chcesz upiec czy usmażyć grubszy kawałek to z zewnątrz się zrobi a w środku będzie jeszcze surowe, i dlatego grubsze kawałki lepiej wcześniej odmrozić

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 42 Napisanych postów 121 Wiek 27 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 78
Dodatkowo, poprzez wygotowanie mięsa stracimy część jego walorów smakowych i składników odżywczych. Poza tym, nie lepiej poprostu wcześniej rozmrozić mięso lub kupić świeże? :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 605 Napisanych postów 36399 Wiek 27 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 297123
Ja jak gotuje to praktycznie zawsze wrzucałem zamrożone, jedynie jak piekę czy smażę to odmrażam lub biorę świeże

Dziennik treningowy - http://www.sfd.pl/[DT]_Ozzy__Get_big_or_die_trying-t1037943.html

I don't miss workouts, i don't miss meals, because this is what i love to do :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14677 Napisanych postów 53191 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400701
Jak by ktoś potrzebował, to szybki sposób na rozmrażanie. Miska z letnią wodą i łyżka soli- do tego mięso. 20-30 min i rozmrożone.

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Orzechy nerkowca

Następny temat

Orzechy nerkowca cz.2

WHEY premium