Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Najlepszym wyborem będzie chleb żytni lub chleb bez mąki. Zarówno jeden jak i drugi możesz kupić w sprawdzonej lokalnej piekarni, na pewno nie w markecie bo ten chleb z mrożonki koło pełnego ziarna nawet nie stał ;) Lub upiec go samemu korzystając z gotowej mieszanki dostępnej w sklepach. Czy też robiąc mieszankę samodzielnie, od przepisów roi się w internecie.
Zmieniony przez - godav w dniu 2017-09-20 00:16:16
Zmieniony przez - godav w dniu 2017-09-20 00:16:16
1
...
Napisał(a)
Wybiera raczej żytnie na zakwasie, najlepiej z piekarni, nie z supermarketów, gdyż często są głęboko mrożone.
A w domu możesz zrobić takie cuda:
https://www.sfd.pl/Chleb_gryczany_bezglutenowy_BEZ_MĄKI_by_Malinowa-t1133703.html
https://www.sfd.pl/Chleb_z_komosy_ryzowej_i_nasion_chia-t1152677.html
https://www.sfd.pl/Chlebek_low_Carb_by_bziubzius-t1150923.html
https://www.sfd.pl/Chleb_z_kaszy_gryczanej-t1104045.html
A w domu możesz zrobić takie cuda:
https://www.sfd.pl/Chleb_gryczany_bezglutenowy_BEZ_MĄKI_by_Malinowa-t1133703.html
https://www.sfd.pl/Chleb_z_komosy_ryzowej_i_nasion_chia-t1152677.html
https://www.sfd.pl/Chlebek_low_Carb_by_bziubzius-t1150923.html
https://www.sfd.pl/Chleb_z_kaszy_gryczanej-t1104045.html
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
A orkiszowy chleb też jest ok i może spokojnie znaleźć się w diecie? Oczywiście zrobiony w domu na zakwasie
1
...
Napisał(a)
Będzie to niezły wybór. Ogólnie wybierać warto pieczywo, które ma jak najmniej dodatków. Brak polepszaczy, mąki pszennej, karmelu. Konsystencja powinna być twarda i mokra a produkt ciężki a nie lekki i gąbczasty. Np. pumpernikiel, czy pieczywo pełnoziarniste.
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły