...
Napisał(a)
Cześć mógłby mi ktoś wyjaśnić jak reaguje nasza skóra i glikogen w mięśniach jak np podnosimy węglowodany a obniżamy białko. Chodzi mi o to że kończąc redukcję miałem 2.4 g na kg masy ciała białka z czego 140g było zwierzęcego a wegle na poziomie 260g. Teraz już na masie mam 430g węgli 2.2-2.3 g białka na kg masy ciała z czego zwierzęcego wychodzi mi 110g. I zauważyłem na treningu mniejsza pompe i nie wiem czy to przez to że zmniejszyłam białko czy poprostu podszedłem lekko woda skóra się zmieniła od WW choć zwracam uwagę na ilosc soli i od skończenia redukcji prawie wgl mnie nie podlalo Bo metabolizm mam nakręcony strasznie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wiadomo wiecej wegli to większe rezerwy glikogenu do pewnego stopnia, bo pewnej granicy nie przeskoczysz.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły