Jeśli smażę kurczaka na patelni, to rozumiem, że ważę go jeszcze jak jest surowy i jeśli smażę go na oliwie z oliwek (np. 3 łyżki) to wliczam wszystkie 3 czy np 1, bo nie wszystko się wchłania? Dzięki za odpowiedź!
...
Napisał(a)
Witajcie,
Jeśli smażę kurczaka na patelni, to rozumiem, że ważę go jeszcze jak jest surowy i jeśli smażę go na oliwie z oliwek (np. 3 łyżki) to wliczam wszystkie 3 czy np 1, bo nie wszystko się wchłania? Dzięki za odpowiedź!
Jeśli smażę kurczaka na patelni, to rozumiem, że ważę go jeszcze jak jest surowy i jeśli smażę go na oliwie z oliwek (np. 3 łyżki) to wliczam wszystkie 3 czy np 1, bo nie wszystko się wchłania? Dzięki za odpowiedź!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Tak ważysz kurczaka przed obróbką, jak nie wszytsko się wchłania to po co dawać 3 łyżki oliwy, daj jedną.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ważysz przed obróbka kazdy produkt . Oliwy dawaj jak najmniej , wystarczy posmarować patelnie . Lepiej spożywać oliwę jako dodatek do sałatek
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak dasz 3 i widzisz ze sporo zostaje tej oliwy to policz półtora, ale już napisałem po co marnować jak wystarczy jedna łyżeczka i nic nie zostanie
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Liczyć należy wszystko, a tłuszczu dodać tyle żeby nic nie zostawało.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Zdecydowanie należy wliczać, przecież tłuszcz na którym smażysz nie znika. Mało tego, tak jak poprzednicy dostrzegli - wystarczy jedna łyżka oliwy, takie ilości które dajesz spowodują, że mięso będzie pływać.
Polecane artykuły