Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ale 100g juzugotowanego czy 100g surowego bo to różnica, jak będziesz mógł to daj zrzut
1
...
Napisał(a)
anubis84Ale 100g juzugotowanego czy 100g surowego bo to różnica, jak będziesz mógł to daj zrzut
Jajka gotowane bo chyba więcej zachowa białka.
Ryż oraz kurczak również gotowane a warzywa na patelni.
O różnej porze też będę jadał jak najwięcej warzyw.
Ryż jak ryż praktycznie to samo ,ja biorę z pomocy UE bo dostaliśmy.
...
Napisał(a)
Ale ryz zwazyles przed ugotowaniem - suchy (tak trzeba), czy ugotowany (błąd)? Wszystko wazymy przed obrobka. Jedzenie gotowanego kurczaka chyba nie jest przyjemne, brrr..
1
Reaktywacja czy falstart? http://www.sfd.pl/[BLOG]deja_vu-t1099661-s119.html#post-18195840
"Jeszcze nie jest ze mną tak żle, żeby robaki zaczynały mlaskać na mój widok, kiedy jadę wózkiem po łące..." nie moje tylko Sebastiana Fitzka z "Pasażera 23", ale sobie pożyczyłam.
...
Napisał(a)
pytoN9blue_hopeAle nabiał - jeśli masz problem z laktozą, jest też bez laktozy.
Słyszałem o mleku ale nie wiedziałem ,że są serki oooo .W biedronce będzie spokojnie coś takiego ? Jeżeli tak to już inna bajka z tą dietą .
Owszem serki, sery, twarogi. Nie zawsze w biedronce, ale carfurr zazwyczaj ma, tesco też.
Zrzuty wrzucaj https://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html inaczej jest to po prostu nieczytelne. Jest dokładnie wyjaśnione jak masz wrzucić, nie ma z tym większych prioblemó.
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
deja vuAle ryz zwazyles przed ugotowaniem - suchy (tak trzeba), czy ugotowany (błąd)? Wszystko wazymy przed obrobka. Jedzenie gotowanego kurczaka chyba nie jest przyjemne, brrr..
Wszystko będę ważył przed.Jak smażę jaja to mniej białka potem jest ,tak ?
Jutro po treningu kupię wagę na g .
...
Napisał(a)
Nie białko się nie ulatnia, nie wsiąka, nie wyparowuje
1
W kuchni hamuje Cię Twoja własna wyobraźnia...
http://www.sfd.pl/[BLOG]_Agnieszka_w_kuchni__czyli_coś_z_niczego_;_-t1096225.html
...
Napisał(a)
blue_hopeNie białko się nie ulatnia, nie wsiąka, nie wyparowuje
To przepraszam ,bo kiedyś na forum ktoś pisał że na patelni jak się smaży to jest mniej białka.
Raz będę jadł gotowane a raz na maśle smażone.
Jutro wyruszam do miasta
Polecane artykuły