Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siemka, dziś przygotowałem kotlety całkiem bez niczego oprócz soli, której użyłem znikomą ilość.
Kotlety co mnie zaskoczyło o dziwo bardzo okej, jak na moje umiejętności kulinarne. Szczerze przyznam, że smakowały mi bardziej niż normalne.
Ktoś powie, że karkówka jest bardzo kalorycza i na redukcji jest niewskazana, a tu kolejna zaleta, ponieważ kotlety usmażyły się na własnym tłuszczu, którą dużą ilość jeszcze puściły.
Co myśli o takich kotletach?
Szacuny
1717
Napisanych postów
27216
Wiek
29 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
516400
W karkówce dominuje jednonienasycony kwas oleinowy, ten sam co w oliwie z oliwek. Jak najbardziej może się znaleźć w diecie nawet podczas redukcji tłuszczu zapasowego, gdyż całokształt diety stanowi marker Twojego celu.