...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jedynie pozostaje Ci to oszacować na oko. Więcej na pewno stracisz tłuszczu podczas smażenia
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2018-06-02 21:50:40
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2018-06-02 21:50:40
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
To chyba dosyć proste. Jeśli je gotujesz w wodzie to widać czy wygotowuje się tłuszcz. Osiada na powierzchni wody.
FLUCTUAT NEC MERGITUR
...
Napisał(a)
Wliczaj w bilans tak jak ma wartość mięso przed obróbką,tutaj nie wiele tluszczu ucieknie
...
Napisał(a)
możesz popić posiłek tą wodą z gotowania i będziesz miał jak dla surowego bez odliczania
a poważnie, nie dajmy się zwariować, oszacuj pi razy oko ile mogło "uciec" i tyle, wydatku energetycznego w ciągu dnia nie oszacujesz też co do 100kcal
a poważnie, nie dajmy się zwariować, oszacuj pi razy oko ile mogło "uciec" i tyle, wydatku energetycznego w ciągu dnia nie oszacujesz też co do 100kcal
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Ludzie to mają rozkmimy. Liczysz przed obróbką i tyle. Wiadomo jakieś tam różnice są zależnie od sposobu przygotowywania ale nie warto sobie tym głowy zawracać
1
Nie poddam sie:
http://www.sfd.pl/poczes_/_Walka_o_progres-t826314.html
Polecane artykuły