SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

wliczanie oleju z patelni na masie?

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1224

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 47 Wiek 27 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 2463
jak to z tym jest, wliczac olej z patelni na ktorym jest smazony kurczak? Pytam sie bo zazwyczaj duza ilosc zostaje na patelni po usmazeniu.

Moze bylo juz gdzies takie pytanie ale osobiscie nie widzialem.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Jak zostaje ten olej czy jakiś tłuszcz to oznacza że za dużo go dajesz, zmniejsz o połowe ilosć na jakim pierś smażysz lu użyj https://sklep.sfd.pl/Best_Joy_Cooking_Spray_100_Canola_Oil-opis36866.html 

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9050 Napisanych postów 82717 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699608
To dawaj mniejsze ilosci na patelnie , wtedy nic nie będzie zostawało
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1952 Napisanych postów 13710 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 249865
flex1976
To dawaj mniejsze ilosci na patelnie , wtedy nic nie będzie zostawało
otoz to ew obsmazaj na tym pozniej ryz czy ziemniaki i wliczaj calosc,ja tak robie
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Duża Ilość nie powinna zostawać. Stosuj minimalne niezbędne ilości. Wystarczy natrzeć patelnię 5ml.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3185 Napisanych postów 15808 Wiek 36 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 146709
Daj mniejszą ilość tłuszczu, mięso podziel na mniejsze kawałki - podpiecz, a później dolej wody i podduś. Zawsze z tego co zostaje na patelni możesz "podlać" ryż/ziemniaki/kaszę. Dobrze smakuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1717 Napisanych postów 27216 Wiek 29 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 516400
Zgadza się, używaj zatem mniejszej ilości i nie będziesz miał takiego problemu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6256 Napisanych postów 75964 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754464
Poza tym, warto poczytać więcej na temat smażenia. Obawiam się, że masz w tym spore braki:

https://potreningu.pl/articles/1927/najlepsze-tluszcze-do-smazenia
https://potreningu.pl/articles/3165/siedem-zasad-zdrowego-smazenia 

Moderator działu Odżywianie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Zamiana

Następny temat

Jak lepiej?

WHEY premium