SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta redukcyjna do oceny i korekty.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1058

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

Płeć

Cel

Waga

Wzrost

Poziom bf (zdjęcie poglądowe)

Aktywność w ciągu dnia (cały tydzień): (praca/uczelnia/zajęcia domowe? O której trenuję, wstaję, kładę się spać? O której mam przerwy w pracy?)

Uprawiane sporty, częstość i intensywność treningów, staż treningowy, sprzęt którym dysponuję (wyposażenie siłowni)

Stosowane wcześniej diety, ich wpływ na sylwetkę, obecne odżywianie

Stan zdrowia (preferowane badania lekarskie)

Stosowana lub planowana suplementacja

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6265 Napisanych postów 76012 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754743
Makaron błyskawiczny to mocno przetworzony produkt. Warto go wyeliminować.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
witorrr98 Doradca
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 542 Napisanych postów 1465 Wiek 26 lat Na forum 6 lat Przeczytanych tematów 20809
Okey, to w takim razie wyłączam go z jadłospisu.Szkoda, bo dobry był i szybko się gotował.Zamienię go na pełnoziarnisty lub tradycyjny pszenny.Ale chciałem się zapytać, dlaczego najbardziej opłaca się gotować ten pełnoziarnisty? Wynika to w jakimś stopniu z czynnikiem IG?



Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2018-10-08 19:29:23

Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2018-10-08 19:30:17

Siła ponad wszystko.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6265 Napisanych postów 76012 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754743
Dlaczego makaron opłaca się gotować? Próbowałeś jeść surowy?

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
najprościej......pełnoziarnisty, bo jest z pełnego ziarna, a tradycyjny jest już z oczyszczonej mąki pozbawionej błonnika i mocniej przetworzonej, a staramy bazować się na produktach jak najmniej przetworzonych
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

redukcja

Następny temat

Przybranie na masie

WHEY premium