Szacuny
17
Napisanych postów
1071
Wiek
34 lat
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
53478
Czesc, zwykle gotuje piers kurczaka, ta z hipermarketow w takich porcjach by starczylo mi na 5-6 Dni.
Po ugotowaniu (20-30minut) w garnku, zalewam zimna woda, przekladam i rozdrabniam do pojemnika, grubo sole
Szacuny
2447
Napisanych postów
2779
Wiek
54 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
252680
Ja często piekę całego kurczaka, którego najczęściej muszę sama zjeść - brak chętnych . Wówczas obieram mięso, porcjuje i wkładam do zamrażarki. Wolę za kilka dni odmrozić nową porcję niż zjeść dłużej przechowywane w lodówce. Tyle,że ja zwykle jem tego kurczaka na ciepło, więc po wyjeciu z zamrażalnika jest znowu solidnie podgrzewany.