Szacuny
68
Napisanych postów
1615
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23367
Witam jw
jako że nie używam zwykłej mąki
Jaką proponujecie do zagęszczania sosu w którym się dusi chudy pyszny schabik, oczywiście wchodzi w grę indeks glikemiczny i smak
Szacuny
68
Napisanych postów
1615
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23367
Dla mnie wszystko jest istotne. Jest teraz do wyboru do koloru jeśli chodzi o mąki. Zapytałem o jakąś dobrą w smaku. Głównie chodzi o smak bo ig sam sobie mogę sprawdzić. Jeżeli żadnych nie testowaliście oprócz pszennej , to nie piszcie nic. Bo Nie pytałem o wymądrzanie się tylko o co innego.
Szacuny
68
Napisanych postów
1615
Wiek
36 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
23367
Zadałem pytanie o smak. A ty dalej swoje. Po to mi że wolę z niskim IG niż z wysokim, wiadomo z jakiego powodu. A tak na marginesie, dlaczego ja mam się z tego tłumaczyc w ogóle ? Przetestuje sobie sam te smaki, temat uważam za zamknięty.