Płeć : M
Wiek : 23
Waga : 90
Wzrost : 185
Cel treningowy : Redukcja (do momentu takiego bf abym mógl masować jestem zalany)
Staż treningowy na siłowni : Rok
Uprawiane inne sporty : Praca na budowie :D
Dostęp do sprzętu (np. full osprzęt siłownia, sztanga/sztangielki) : full siłownia
Dieta : Tak
Przeciwskazania medyczne : Nie
Zażywane suplementy : Vitaminall, Bcaa allnutrition, Redox hardcore, gainery
Ostatnio przerabiany plan:
Ciężary w podstawowych ćwiczeniach (w seriach po 8 powt - przysiad 40kg, klasyczny martwy ciąg nie wiem, wyciskanie na ławce leżąc 60/70(pozioma/ujemna):
PRZYKŁADOWY TRENING
Ciężary używam rosnąco w ostatniej serii biorę największy jaki mogę, trening robię od A do Z nie odpuszczam ani minuty ani powtórzenia to samo dieta.
TRUCHT W TEMPIE 8KM/H 10 minut ( biegam 10km/h)
WYCISKANIE SZTANGI NA ŁAWCE DODATNIEJ
-SERIA 1 15 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 3 10 POWTÓRZEŃ
-SERIA 4 8 POWTÓRZEŃ
-SERIA 5 8 POWTÓRZEŃ
WYCISKANIE SZTANGIELEK NA ŁAWCE POZIOMEJ
-SERIA 1 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 3 10 POWTÓRZEŃ
KRZYŻOWANIE/ROZPIĘTKI LINEK WYCIĄGU GÓRNEGO
-SERIA 1 15 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 3 12 POWTÓRZEŃ
UGINANIE PRZEDRAMION ZE SZTANGIELKAMI SUPINACJĄ STOJĄC
-SERIA 1 15 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 3 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 4 10 POWTÓRZEŃ
UGINANIE PRZEDRAMIENIA ZE SZTANGĄ PODCHWYTEM STOJĄC
-SERIA 1 12 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 10 POWTÓRZEŃ
-SERIA 3 10 POWTÓRZEŃ
UGINANIE RAMIENIA ZE SZTANGIELKĄ NA "MODLITEWNIKU"
-SERIA 1 15 POWTÓRZEŃ
-SERIA 2 12 POWTÓRZEŃ
TRUCHT W TEMPIE 8KM/H 20 minut (na przemian biegam 10km/8km)
DIETA
1.
65g JOGURT NATURALNY 2%
25g MIGDAŁY PŁATKI
75g NEKTARYNKA
45g RYŻ PARBOILED
85g SER TWAROGOWY PÓŁTŁUSTY
491.3 KCAL
B: 28.2 G / T: 18.8 G / W: 52.5 G
2.
120g BROKUŁY
70g CHLEB ŻYTNI RAZOWY
120g MIĘSO Z PIERSI KURCZAKA BEZ SKÓRY
12g OLIWA Z OLIWEK
70g PAPRYKA CZERWONA
120g POMIDOR
30g SER TYPU FETA
497.6 KCAL
B: 39 G / T: 20.1 G / W: 40.2 G
3.
30g CEBULA
10g KONCENTRAT POMIDOROWY 30%
110g MIĘSO Z PIERSI KURCZAKA BEZ SKÓRY
14g OLIWA Z OLIWEK
60g PAPRYKA ZIELONA
90g POMIDOR
60g RYŻ PARBOILED
486.9 KCAL
B: 30.9 G / T: 16.5 G / W: 53.8 G
4.
120g BROKUŁY
70g CHLEB ŻYTNI RAZOWY
120g MIĘSO Z PIERSI KURCZAKA BEZ SKÓRY
12g OLIWA Z OLIWEK
70g PAPRYKA CZERWONA
120g POMIDOR
30g SER TYPU FETA
497.6 KCAL
B: 39 G / T: 20.1 G / W: 40.2 G
5.
20:30 TWARÓG Z TUŃCZYKIEM NA OSTRO
45g CEBULA
65g JOGURT NATURALNY 2%
16g OLIWA Z OLIWEK
165g SER TWAROGOWY PÓŁTŁUSTY
85g TUŃCZYK W WODZIE
491.5 KCAL
B: 52.3 G / T: 25.8 G / W: 12.2 G
Zmieniony przez - igorsg7 w dniu 2019-01-13 19:29:34