Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
zdejmij makreli trochę, twaróg pewnie masz 250g i na pół dzielisz, to kupuj kostki 200g i masz już 25g mniej, ale też nie musisz się aż tak mocno przejmować bo z makaronu, mleka, chleba itp masz 60g białka około. O głód też nie musisz się martwić, bo białko odpowiada w dużej mierze za sytośc po posiłku
...
Napisał(a)
A moze byc tak ze makrela 200g licze ale jest 150 bo 50 osci ktore wywalam?
...
Napisał(a)
ości aż tyle tam nie ma chyba, ale skóra już tak, po odjęciu skóry i ości powinno z niej zostać średnio ok 140g ryby
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Czyli uciac twarogu i policzyc ile waza resztki z makreli a wegle i tluszcze beda ok?
...
Napisał(a)
nie musisz wazyc, po prostu przyjmij ze odchodzi 30% od poczatkowej masy, jezeli wszystko sie zgadza czyli zalozona kalorycznosc, pryzjete makroskladniki wahaja się w okolicach 2g bialka, 1-1,5g tłuszczu a reszta węgle, przy czym wahania dizennie mogą być różne, ważne żeby tygodniowo się zgadzało to będzie w porządku
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Czyli mniej wiecej jest ok zobaczymy po msc wlasciwie nie wiem czy nie powinienem zaczac od redukcji bo mam 17% fatu z tym ze po 3 tyg na jedzeniu diety 1 bez roznorodnosci wpadlo mi 2kg a fat dalej 17% klatka sie troszke rozrosla sila poszla do przodu no zobaczymy jak dalej bedzie tak czy inaczej dzieki za wszystkie rady pozdrawiam luki
Polecane artykuły