SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Chleb z kaszy cz.2

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 384

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51563 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Kontynuacja: https://www.sfd.pl/Chleb_z_kaszy-t1187784.html

Ale czy jak ucieknie ta woda z chleba podczas pieczenia to mocno to zmieni kaloryczność i makroskładniki jednej kromki?
Czy mogę policzyć kaloryczność i makroskładniki jednej kromki tak jak napisałam w poprzednim poście? Będzie to prawidłowo?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17704 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Jeśli kromek na gramy nie będzieś przeliczała to mozesz tak dzielić np z chleba Ci wyjdzie 20 kromek to wszytsko to co wrzuciłaś do chleba dzielisz na 20 razy i masz kaloryczność 1 kromki

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6265 Napisanych postów 76018 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754780
Zgadza się. Tak jak Ci opisałem w poprzednim temacie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 72 Napisanych postów 888 Wiek 5 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 8496
Ja również, czytaj ze zrozumieniem. To chyba logiczne że po odparowaniu nie zmieni się makro tak jak przy piersi. Normalnie ma 250 a po obróbce 175 powiedzmy a nadal ma tyle samo białka
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Surowy losos

Następny temat

Bialko

WHEY premium