Szacuny
11145
Napisanych postów
51525
Wiek
30 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jesli do wrzącej wody wrzuce jajka i pogotuje 10-12min to jajko sie bardzo ladnie obiera praktycznie schodzi sama skorupka ale cały czas mi pękają. jak gotuje w zimnej wodzie to te jajka cale sie rozpieprzają. macie jakies inne sposoby?
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3035
Napisanych postów
51764
Wiek
33 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
349824
Ja zawsze daje jajka do wrzątku. Mój patent by wszystkie były równo ugotowane(co przy gotowaniu 10+ nie jest takie oczywiste) i by jednocześnie nie pękały, to wkładanie ich do garnka na sitku.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE. KONTAKT: [email protected]
Szacuny
17680
Napisanych postów
132075
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460293
Ja zawsze do zimnej je wsadzam i od zagotowania 5 min i są na twardo, na miękko ok 2.5 minuty.
Mozesz trochę octu do wody dodać, do wrzątku jedynie wsadzaj jaja o temp pokojowej, jak Koniu wkąłdaj na sitku czyłyżką bo wrzucajac je do wody ono stuka o dno
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.