Stawiam, że są tu osoby które gotują sobie na kilka dni dlatego liczę na jakąś pomoc w tym temacie.
...
Napisał(a)
Wiem, że gotując dzień w dzień mogę się szybko zniechęcić wiec pomyślałem, że będę gotować jedzenie co 2 dni i pakować do pojemników. Tylko, że ładując jedzenie do pojemników na oko czasem będzie więcej a czasem mniej kalorii przez co może tak być, że pierwszego dnia zjem więcej kalorii niż następnego mimo tego, że starałem się to rozkładać po równo. Gotowanie tego samego dania 2 razy mija się z celem.
Stawiam, że są tu osoby które gotują sobie na kilka dni dlatego liczę na jakąś pomoc w tym temacie.
Stawiam, że są tu osoby które gotują sobie na kilka dni dlatego liczę na jakąś pomoc w tym temacie.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Ale w sumie dostarczysz tyle samo jak robisz 500 g kurczaka to nie ma znaczenia że dzisiaj zjesz 270 a jutro 230g.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
To jest akurat mało istotne. Możesz sobie liczyć kaloryczność nawet w ciągu tygodnia niekoniecznie jednego dnia.
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Jak wyżej a ponadto kto powiedział że musisz pakowac na oko . Przykład prosty - gotujac w niedziele 2 worki ryzu , 400g piersi , 200g makaronu , 600g łopatkai ( przyklady ) to po obróbce będziesz miał nadal 2 worki ryżu , piersi jakieś 280 g makaronu jakieś 440g lopatki jakieś 420g i zwyczajnie te produkty po obróbce dzielisz na pół ( na dwa dni ) a potem jak chcesz na mniejsze porcje to znów procentowo na mniejsze, Jesli wiesz jaką wage poczatkowo obrabiałeś to później bardzo łatwo dzielić już obrobiony produkt
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-06-05 05:53:18
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-06-05 05:53:56
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-06-05 05:53:18
Zmieniony przez - monkey22 w dniu 2019-06-05 05:53:56
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
nie ma to znaczenia, dzielisz na oko po równo bo finalnie i tak zjesz tyle samo tylko w różnych proporcjach, jak bardzo się uprzesz to możesz po obróbce zwazyć ponownie i podzielić, ale bez sensu, szkoda zachodu i czasu
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Śmiało możesz gotować np. na dwa dni jeżeli ułatwi Ci to trzymanie się diety.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły