Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Ja jak wpadam do lidla biore bułkę a nie macam jej, każda przecież taka sama, co innego jak w piekarni robią to moze się zdażyć że jedne są abrdziej wypieczone od innych ale nie w markecie
...
Napisał(a)
Anubis zdaje się, że mowa o czterech cipskach, więc nie bardzo rozumiem co Ty masz do tego
A wracając do tematu ogródka to również mam trochę warzyw bez nawozu i rzeczywiście są bardzo niewielkie i niestety sporą część zjedzona przez różne robaki. Jedynie dynią i cukinią zawsze rośnie mega duża. Rzodkiewka, kalafior słabo.
A wracając do tematu ogródka to również mam trochę warzyw bez nawozu i rzeczywiście są bardzo niewielkie i niestety sporą część zjedzona przez różne robaki. Jedynie dynią i cukinią zawsze rośnie mega duża. Rzodkiewka, kalafior słabo.
1
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
domerAnubis zdaje się, że mowa o czterech cipskach, więc nie bardzo rozumiem co Ty masz do tego
A wracając do tematu ogródka to również mam trochę warzyw bez nawozu i rzeczywiście są bardzo niewielkie i niestety sporą część zjedzona przez różne robaki. Jedynie dynią i cukinią zawsze rośnie mega duża. Rzodkiewka, kalafior słabo.
Kiedyś jedna seksowna pani przede mną macała bułki i ja wybrałem te macane przez nią. Niestety jednak, macała je chyba przez folię ale może się omsknęła miejscami.
Te warzywa w ogródku mama ma w zasadzie na obfitym nawozie ale naturalnym - obierzyny, resztki ze stołu... a mimo tego są karłowate ale od robaków wolne.
Od teraz nie udzielam szacunów ponieważ po pierwsze, nie bywam tu regularnie i mogę nie być w stanie przeczytać wszystkie udzielone mi rady / odpowiedzi i wyrazić szacun każdemu kto udzielił pomocnej odpowiedzi / rady. Po wtóre, mogę nie być w stanie docenić niektórych odpowiedzi / rad które są pomocne. Konkludując, nie chcę nikomu sprawić przykrości wyrażając szacun dla innych osób a dla tego kogoś - nie.
Poprzedni temat
Kiedy zaczac jesc normalnie
Następny temat
KALORYCZNOŚĆ PRODUKTÓW NA SUROWO I PO OBRÓBCE TERMICZNEJ.
Polecane artykuły