...
Napisał(a)
Zna ktos jakis zamiennik dla kurczka lub ryby? Cos co moglbym zrobic na obiad z ryzem lub kasza i do tego jakas salatka.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Inny drób bazuj na chudym mięsie indyk kura lub jak Cie stać wołowina od czasu do czasu a tłuszcze dodawaj sam z dobrych źródeł
1
...
Napisał(a)
Źródła białka, które możesz wykorzystać w swoim jadłospisie znajdziesz tutaj https://www.sfd.pl/-t1135440.html
Inspirację na posiłki znajdziesz w dziale Kuchnia SFD.
Inspirację na posiłki znajdziesz w dziale Kuchnia SFD.
1
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Każde inne mięso, czy ryby, jaja.
Mozesz zerknąć co inni jadają
https://www.sfd.pl/ZDJĘCIA_NASZEJ_SZAMY_vol_4_!!!-t1073477-s301.html#post2
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-09-15 20:44:21
Mozesz zerknąć co inni jadają
https://www.sfd.pl/ZDJĘCIA_NASZEJ_SZAMY_vol_4_!!!-t1073477-s301.html#post2
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2019-09-15 20:44:21
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Bardzo wygodny w spożyciu jest także tuńczyk , jednak warto podkreślić, że nie stanowi on pod względem żywieniowym najkorzystniejszej opcji i raczej nie jest polecany. Za lepszej jakości tuńczyka w kawałkach natomiast zapłacimy już zdecydowanie więcej. Atrakcyjnym źródłem białka, pomimo znacznych podwyżek cen są nadal jaja kurze z chowu klatkowego. Jaja od kur z wolnego wybiegu i hodowli ekologicznych stanowią już mniej korzystne ekonomicznie rozwiązanie. Wołowina i ryby takie dorsz czy łosoś to niestety zupełnie inny pułap cenowy, choć i tutaj trafić można nieraz na godną uwagi promocję.
1
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
każde mięso będzie dobrym zamiennikiem, szczególnie jeżeli opierasz się tylko na tych dwóch źródłach, a trzeba je różnicować, czy to mięsem wieprzowym czy każdym innym, uwzględniasz tylko w bilansie różnicę w ilości tłuszczu
1
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Zadając to pytanie niestety sugerujesz, że nie masz większego pojęcia o zbilansowaniu diety i podstawowych źródłach białka w niej zalecanych. Zdecydowanie polecam zaznajomić się z tematem wklejonym powyżej na temat zalecanych źródeł makroskładników w naszej diecie. Poza tym polecam również poczytać na temat podstaw diety zbilansowanej, aby uniknąć ewentualnych błędów z tym związanych. Link do artykułu na ten temat znajduje się tutaj:
https://potreningu.pl/articles/1300/dieta-prawidlowo-zbilansowana
https://potreningu.pl/articles/1300/dieta-prawidlowo-zbilansowana
1
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły