SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Problem z blendowaniem surowych orzechów laskowych

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 2204

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 422 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2307
Nie chcę z prażonych. Z prażonych to tylko ziemne czyli już kupione jako uprażone przy czym to uprażenie ziemnych z Biedronki jest w sam raz i już nie doprażam a te w maśle z OLIMP są bardzo uprażone, za bardzo.

Od teraz nie udzielam szacunów ponieważ po pierwsze, nie bywam tu regularnie i mogę nie być w stanie przeczytać wszystkie udzielone mi rady / odpowiedzi i wyrazić szacun każdemu kto udzielił pomocnej odpowiedzi / rady. Po wtóre, mogę nie być w stanie docenić niektórych odpowiedzi / rad które są pomocne. Konkludując, nie chcę nikomu sprawić przykrości wyrażając szacun dla innych osób a dla tego kogoś - nie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
FighterX Moderator
Ekspert
Szacuny 24264 Napisanych postów 25217 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1020281
Trochę robisz sobie pod górę. Ludzie Ci doradzają, a Ty ciągle chcesz po swojemu. W takim razie zrób po swojemu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 422 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2307
Przecież posłuchałem i dodałem oleju i to dużo. Bez skutku. Dla mnie temat masła z surowych tegorocznych orzechów laskowych jest zakończony. Nie ma sensu.

Od teraz nie udzielam szacunów ponieważ po pierwsze, nie bywam tu regularnie i mogę nie być w stanie przeczytać wszystkie udzielone mi rady / odpowiedzi i wyrazić szacun każdemu kto udzielił pomocnej odpowiedzi / rady. Po wtóre, mogę nie być w stanie docenić niektórych odpowiedzi / rad które są pomocne. Konkludując, nie chcę nikomu sprawić przykrości wyrażając szacun dla innych osób a dla tego kogoś - nie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 552 Wiek 28 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 11093
Bo właśnie surowe orzechy moczysz +prazysz blendujesz. Robiłam tak albo surowe do piekarnika upraz i blenduj z olejem. Mówię Ci bo robiłam zależy od ilości orzechów jak dasz mało to i nie będzie się kleic. Dużo orzechów i olej. Mi wychodzilo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 18 Napisanych postów 422 Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 2307
kara1814
Bo właśnie surowe orzechy moczysz +prazysz blendujesz. Robiłam tak albo surowe do piekarnika upraz i blenduj z olejem. Mówię Ci bo robiłam zależy od ilości orzechów jak dasz mało to i nie będzie się kleic. Dużo orzechów i olej. Mi wychodzilo

Z prażonych to i bez oleju zrobiłbym, zapewne. Jednak w internecie niektórzy piszą że robią z surowych. Może dla nich sieczka to już masło, nie wiem.

Od teraz nie udzielam szacunów ponieważ po pierwsze, nie bywam tu regularnie i mogę nie być w stanie przeczytać wszystkie udzielone mi rady / odpowiedzi i wyrazić szacun każdemu kto udzielił pomocnej odpowiedzi / rady. Po wtóre, mogę nie być w stanie docenić niektórych odpowiedzi / rad które są pomocne. Konkludując, nie chcę nikomu sprawić przykrości wyrażając szacun dla innych osób a dla tego kogoś - nie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17701 Napisanych postów 132148 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460637
Niestety prażenie zabija cenne właściwości orzechów. No chyba że jedynie na smaku Ci zależy

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

JESIENNE DANIA

Następny temat

Mrożone produkty liczenie kcl

WHEY premium