SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Żołądki

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1010

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
Nie, nie spieprzysz patelni jak będziesz dolewał na nią wodę, niemniej jak będziesz robił żołądki pod przykryciem to nie powinno być takiej potrzeby.

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 267 Wiek 4 lata Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4903
Chce żeby były miękkie smazac na smalcu wieprzowym po 20min nadal są twarde a nie chce spalić patelni
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Koniu151 Moderator
Ekspert
Szacuny 3035 Napisanych postów 51766 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 349858
Także jak chcesz by były miękkie to zrób je w tradycyjny sposób. Po co kombinować na siłę? Być może zajmie to więcej czasu, niemniej danie i tak robi się niemal samo. Natomiast czas oczekiwania można spożytkować w kreatywny sposób. Na przykład na naukę interpunkcji.
1

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17702 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
Przepisów na żołądki jest pełno, w większosci trzeba wodę podlewać by były miękkie

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
duś normalnie o patelnię się nie bój, przesmażysz, podlejesz i możesz robić inne rzeczy a to się samo będzie pyrkać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 267 Wiek 4 lata Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 4903
Pytanie odnośnie jeszcze warzyw całorocznie czy to na masie czy na redu bazuje na cukinii pomidorach brokułach szpinak papryka kapusta pekińska rzodkiewki ogórki marchewki . Moje pytanie dotyczy właśnie tych warzyw czy moge je dodawać do posiłków całorocznie obawiać się któryś czy można razem je łączyć po trochu czy któryś z warzyw lepiej nie łączyć kolejne pytanie dotyczy właśnie posiłku typu ryż mięso i właśnie warzywa w posiłku jesli szykuje posiłki na dzień jutrzejszy w pojemniki mogę podgrzewać posiłki w mikrofali z znajdującymi się warzywami czy lepiej warzywa w osobnym pojemniku i dodawać je na zimno czy nie przeszkodziło by podgrzewanie warzywom dziękuję
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6265 Napisanych postów 76012 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 754743
Przed chwilą pytałeś o to samo. Polecam bardziej skupić się na tym co Tobie odpisujemy. Inaczej i tak niewiele z tego zrozumiesz.

Warzywa warto jeść różne, urozmaicając. Łączyć możesz dowolnie. Jak tylko masz ochotę. Przecież to nie są środki dopingujące żeby musiał się martwić co z czym można, a czego nie. Skupiasz się na jakichś pierdołach, zamiast na podstawach.

Możesz sobie rozdzielać każdy składnik z posiłku i podgrzewać na różne sposoby. Jak tylko masz ochotę. Im mniej obróbki, tym lepiej dla jakości każdego produktu w diecie.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
DJ_DoDo Doradca
Ekspert
Szacuny 29912 Napisanych postów 27250 Wiek 32 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 384534
nie zawracaj sobie głowy takimi drobnostkami jak łączyć czy nie łączyć jakichś warzyw ze sobą, jakby na wszystko patrzeć to nic z niczym nie można łączyć bo zawsze coś się znajdzie... ba nawet niektóre produkty mają same w sobie takie substancje, że powinny wzajemnie upośledzać wchłanianie
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Kilka pytań odnośnie posiłków i produktów

Następny temat

Czy ma to sens

WHEY premium