...
Napisał(a)
Witam, mam pytanie. Obecnie jestem na redukcji i jem 1600kcal. Kiedy juz bede miala wage,ktora chce osiagnac - co potem? Jaka miec kaloryke, aby waga, ktora bede miala po redukcji sie utrzymywala?;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jak chcesz utrzymać masę ciała, czy też prawdopodobnie bardziej pożądanym byłoby utrzymanie poziomu tkanki tłuszczowej, to musisz ustalić tzw. zerowy bilans energetyczny.
Na początek najprościej będzie wrócić do zapotrzebowania, które wyliczyłaś zanim przeszłaś na deficyt, jak będzie dalej spadać - dodaj kcal, jak by ewentualnie forma się pogorszyła - odejmuj aż trafisz "w punkt".
Na początek najprościej będzie wrócić do zapotrzebowania, które wyliczyłaś zanim przeszłaś na deficyt, jak będzie dalej spadać - dodaj kcal, jak by ewentualnie forma się pogorszyła - odejmuj aż trafisz "w punkt".
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Wyliczysz sobie na nowo zero kaloryczne i w tych granicach musisz oscylować
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Tutaj masz wszystko :
Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego
https://www.sfd.pl/-t276436.html
Zostawiasz kaloryczność która wyliczyłeś ze wzoru - to jest Twoje zero kaloryczne
https://www.sfd.pl/-t1135440.html - Źródła białka w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie.
W rozkładzie makroskładników na początek przyjmujesz białko 2 g , tłuszcze 1-1,5 g na kg masy i reszta kalorii z węglowodanów
Zacznij od policzenia zapotrzebowania kalorycznego
https://www.sfd.pl/-t276436.html
Zostawiasz kaloryczność która wyliczyłeś ze wzoru - to jest Twoje zero kaloryczne
https://www.sfd.pl/-t1135440.html - Źródła białka w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135648.html - Źródła tłuszczu w diecie.
https://www.sfd.pl/-t1135388.html - Źródła węglowodanów w diecie.
W rozkładzie makroskładników na początek przyjmujesz białko 2 g , tłuszcze 1-1,5 g na kg masy i reszta kalorii z węglowodanów
TRENINGI KATOWICE
IG
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/
...
Napisał(a)
Nic potem, ponieważ masa ciała nie określa tego jak wygląda nasza sylwetka. Założenia Twoje więc nie są zbyt dobre. Polecam skupić się na obwodach ciała, mierzonych co jeden, dwa tygodnie rano na czczo i zapisywanych. Poza tym warto zwrócić uwagę na poziom tkanki tłuszczowej. To wygląd sylwetki determinuje co należy robić, a nie to ile pokaże Tobie waga gdy na nią staniesz.
Polecam przeanalizować Twoje zapotrzebowanie kaloryczne i ilość kalorii jaką spożywasz na redukcji. 1600 kalorii to niebezpieczne mała ilość.
Polecam przeanalizować Twoje zapotrzebowanie kaloryczne i ilość kalorii jaką spożywasz na redukcji. 1600 kalorii to niebezpieczne mała ilość.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Masa - waga i obwody stoją w miejscu
Następny temat
ODCHUDZANIE - jak sobie z tym poradzić? Życie bez sensu
Polecane artykuły