...
Napisał(a)
Co takiego jest złego w boczku , że nie powinno się codziennie do jajecznicy albo za każdym razem jak robię jajecznicę lub omlet
...
Napisał(a)
Junkers95jest mocno kaloryczny , są lepsze źródła tłuszczy do codziennego używania No i podałeś boczek wędzony który jednak jest produktem przetworzonymCo takiego jest złego w boczku , że nie powinno się codziennie do jajecznicy albo za każdym razem jak robię jajecznicę lub omlet
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
Junkers95Co takiego jest złego w boczku , że nie powinno się codziennie do jajecznicy albo za każdym razem jak robię jajecznicę lub omlet
nie jest jakoś mocno zły, po prostu jest źródłem nasyconych kwasy tłuszczowych, jeżeli z umiarem i pilnujesz innych źródeł to jak bardzo chcesz możesz spokojnie codziennie - jak Ci się nie przeje
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Zarówno masło tradycyjne (oczywiście bez dodatkowych tłuszczów roślinnych) jak i klarowane są dobrej jakości źródłami tłuszczów. Masło klarowane sprawdza się bardzo dobrze w procesie smażenia. Z kolei tradycyjne to już kwestia kombinowania i dodawania go do różnych produktów. Ja np. na low carb lubię dodać z czosnkiem do fasolki szparagowej, itp.
Jeżeli chodzi o wspomnianą makrelę wędzoną, to jak najbardziej może stanowić ona element zdrowiej diety. Tak jak jednak pisałem, warto jednak bazować na rybach świeżych, które nie pochodzą z hodowli.
Jeżeli chodzi o wspomnianą makrelę wędzoną, to jak najbardziej może stanowić ona element zdrowiej diety. Tak jak jednak pisałem, warto jednak bazować na rybach świeżych, które nie pochodzą z hodowli.
Moderator działu Odżywianie
Poprzedni temat
Niedobory mikro,makroelementów a szerokość geograficzna
Następny temat
Pierwsza dieta odchudzająca
Polecane artykuły