Dawniej Agares25. Na forum od 2013.
Twój lęk zniknie, jeśli jesteś w stanie zaakceptować największe cierpienie
Nie jesteśmy niewolnikami losu, jesteśmy niewolnikami własnego umysłu.
Godzina cierpienia zawiera w sobie więcej prawdy niż cały rok zadowolenia.
...
Napisał(a)
Cześć, dziś gotuję 3 udka z kurczaka. Zastanawiam się jak je ugotuje to na następny dzień lepiej przechowywać je w tym wywarze czy wyjąć i na talerzu w lodówce. Jutro pewnie odgrzeje je w mikrofali. Ile wytrzyma jak będzie w wodzie, a ile jak samo będzie i czy jak samo je zostawię to nie zrobi się zbyt suche?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
to tak jak z mięsem w rosole/zupie, niektórzy nie wyciągają i przez standardowy okres stania zupy w lodówce 3-5 dni to nic się nie dzieje, natomiast ja po rosole wyciągam mięso i trzymam w pudełkach w lodówce, najpóźniej jadłem gdzieś 4 dni po ugotowaniu i nic z nim nie było
2
Dziennik żywieniowy https://www.sfd.pl/[BLOG]_Kulinarne_zmagania-t1207353.html
...
Napisał(a)
Tak jak Dodo napisał. Od siebie dodam, że lepiej się przechowuje w szklanych pudełeczkach niż w plastikowych
1
xxx
...
Napisał(a)
jak masz zamair odgrzać w mikrofali to trzymaj bez tego wywaru, rozumiem że tą wodę wylewasz. Co innego jakbyś chciał podgrzać w tej wodzie.
Mieso po podgrzaniu 3 dniowe ok, jeszcze się zje, ale ryż już słabo wchodzi.
Mieso po podgrzaniu 3 dniowe ok, jeszcze się zje, ale ryż już słabo wchodzi.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Polecane artykuły