Jest liderem w tym dzialeSzacuny
12022
Napisanych postów
160367
Wiek
35 lat
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1234163
tez prawda. chyba, ze kupimy niiecoo lepszej jakosci plastki, ktory faktycznie jets nieco grubszy i jest w stanie wytrzymac wieksza temperature, lub zmuszeni jestesmy myc w nieco nizszej, wybierajac po prostu inny program w tym celu... jednak ja sie tak przyzwyczailem, ze nawet jedzenie z plastkimu przestalo mi smakowac%) oczywiscie to juz jest moje lekkie zboczenie, ale z plastiku zarcie mi nie lezy. i tak musialem przekladac sobie na talerz jak koniec koncow byla taka moozliwosc by too uczycic
Szacuny
3
Napisanych postów
6
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
395
W/g mnie ludzkość jeszcze nie wymyśliła nic lepszego od szklanego słoika. Jeśli nie potrzebujemy utrzymać temperatury pożywienia. W takim natomiast wypadku to właściwy będzie termos. Szklany, jeśli to możliwe, a jeśli nie to z nierdzewki. Plastik zdecydowanie odpada.