...
Napisał(a)
Dzień dobry, zostawiłem dziś sporą ilość kurczaka na kilka h bez przykrycia i później zastałem stado much na patelni...takich zielonych plujki?. Moje pytanie brzmi czy po obróbce termicznej mogę bez obaw konsumować pomijając szkody jakich dokonały owe owady?. Jak poskładały jaja to więcej protein, ale czy soki żołądkowe i wysoka temperatura wszystko załatwia?, wszakże muchy to źródło plag. Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witaj,
Nie będziemy potrafili odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jeśli masz podejrzenia, że coś może być nie tak, to po prostu zutylizuj to mięso i tyle. Czy warto ewentualnie cierpieć za kilka złotych? Chyba średnio.
Nie będziemy potrafili odpowiedzieć na Twoje pytanie. Jeśli masz podejrzenia, że coś może być nie tak, to po prostu zutylizuj to mięso i tyle. Czy warto ewentualnie cierpieć za kilka złotych? Chyba średnio.
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Niestety nikt nie jest w stanie odpowiedzieć na Twoje pytanie i rozwiać wątpliwości. Istnieje bez wątpienia ryzyko jakiegoś zatrucia bakteryjnego. Jak jest ono wysokie, tego nie wiemy. Tak samo jak i Ty nie wiesz. Możemy jedynie zakładać, że istnieje, bo tak jest. Jak chcesz, to zjedz, a jak nie to wywal. Na przyszłość z kolei wyciągnij z tego odpowiednie wnioski i schowaj posiłek do lodówki lub o ile dojdzie do zatrucia pokarmowego, nie jedz tego typu posiłków. Najgorsze co można zrobić to popełniać kilka razy te same błędy.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły