monkey22winterRMamy takie same podniebienei chyba :) bo u mnie tego typu omlet to codziennie do parcy pozycja obowiązkowa ale nie mam opcji zrobić z polewą bo pakuje na wynos do złotka a nie do pojemnika i wtedy odzywkę daje do masy omleta a owoce kroje w kawałki i jak już wszystko zblendowane na jednolitą mase to dodaje kawałki owoców i jak podsmazam pod przykryciem to owoce fajnie puszczają soki i omlet jak gotowy to wychodzi na wzór placka drożdżowego np ze sliwkami , z brzoskwinią ( ogólnie na co jest sezon )wg mnie dla walorów smakowych jednak tego banana i żurawina kładł bym na górę omleta z izolatu zrobiłbym polewe na tego omleta a omlet usmaży z płatków owsianych jajek kakao cynamon i słodzik dla mnie to by był omlet ideolo
Akurat z tymi omletami, to wydaję mi się, że są po prostu dobre i wiekszość jak zasmakuje, to je zajada na co dzień, jak owsiankę, czyli każdy po swojemu :]
U mnie wlatuje regularnie, bez jakiegoś zbytniego planowania omlet na 3 jajkach prosto z kurnika, mące orkiszowej 2000, mleku, cynamonie i kakao + Kvarg do rozsmarowania, a po zwinięciu w roladkę, to wygląd i smak lepszy niż z cukierni czasami
Zmieniony przez - witorrr98 w dniu 2022-08-29 14:42:54
Siła ponad wszystko.