Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Około 330 kcal
MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html
Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]
...
Napisał(a)
Przede wszystkim należy pamiętać o tym, że produkty należy ważyć przed ich obróbką, a nie po niej. Nie jesteśmy w stanie stwierdzić ile kalorii będzie po gotowaniu mięsa, ponieważ nie wiemy ile ono straciło wody w wyniku takiej obróbki. Można na ślepo zakładać, że około 30 procent.
Poza tym, wartości odżywcze produktów sugeruję sprawdzać w tabelach do tego przeznaczonych, lub też używać dziennika żywieniowego potreningu.pl Wprowadzasz do niego produkty i sam Tobie oblicza. Jest to zdecydowanie najwygodniejsze.
Poza tym, wartości odżywcze produktów sugeruję sprawdzać w tabelach do tego przeznaczonych, lub też używać dziennika żywieniowego potreningu.pl Wprowadzasz do niego produkty i sam Tobie oblicza. Jest to zdecydowanie najwygodniejsze.
Moderator działu Odżywianie
Polecane artykuły