Ja po prostu zalewam wrzątkiem trzymam z 4 minuty durszlak i po prostu jem.
...
Napisał(a)
Po co to smażyć?
Ja po prostu zalewam wrzątkiem trzymam z 4 minuty durszlak i po prostu jem.
Ja po prostu zalewam wrzątkiem trzymam z 4 minuty durszlak i po prostu jem.
1
...
Napisał(a)
Wg mnie lepsza opcja bedzie odmrożenie ich na teflonowej patelni pod przykryciem(polecam dodac troszeczkę wody), i jeslis koniecznie chcesz dodac tam źródło tłuszczy to w tym przypadku polał bym je „na zimno” oliwa z oliwek, olejem lnianym czy olejem z awokado ale to dopiero po wcześniejszym przyrządzeniu sobie warzyw.
...
Napisał(a)
Ja ogólnie mam taki nawyk że na jedną patelnie wrzucam mix warzyw mrożonych oraz jakeiś mieso surowe i bez żadnego tłusczzu na minimalnym ogniu pod przykrywka dusze a pod koniec ściągam pokrywke aby się nie zrobiła papka i lekko podsmazam na dobrej patelni i finalnie mega pyszne i ani grama fatu a jak chce w posiłku dac więcej fatu to dolewam oliwy tylko na koniec na cieple danie
Wszystko o mnie :) https://www.facebook.com/TrenerTomaszPalej
...
Napisał(a)
monkey22Ja ogólnie mam taki nawyk że na jedną patelnie wrzucam mix warzyw mrożonych oraz jakeiś mieso surowe i bez żadnego tłusczzu na minimalnym ogniu pod przykrywka dusze a pod koniec ściągam pokrywke aby się nie zrobiła papka i lekko podsmazam na dobrej patelni i finalnie mega pyszne i ani grama fatu a jak chce w posiłku dac więcej fatu to dolewam oliwy tylko na koniec na cieple danie
Dobry motyw bo i tak wychodzi woda i zabezpieczy przed spaleniem
1
Poprzedni temat
Redukcja stoi w miejscu?
Polecane artykuły