.
ej, z miastaście a doopaście!
...
Napisał(a)
po co tłuszcz? na teflonie pięknie się smaży i nie przywiera a z dodatkiem czerwonej fasoli to paluchy lizać!
...
Napisał(a)
ja tam gotuje płatki osiane na mleku na malej ilości dodaje jaja i misuje kiserem i na teflon pychotka no i nieraz kakao dodam jak chce na słodlko albo ostrej papryki jak na ostro
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Robie podobnie ale nie mixuje.. dodaje rodzynek.. aromatu waniliowego.. słodzika i smaruje dżemem...
...
Napisał(a)
może niech ktoś poda jeszcze swoje przepisy porównamy
ja sprubuje
ja sprubuje
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
"Tłuszcze z jajka są bardzo wartościowe.. nie powiedziałbym, że tłuszcze roślinne są lepsze.."
e-lite, mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat?
e-lite, mozesz powiedziec cos wiecej na ten temat?
1
Palenie albo zdrowie - wybór należy do ciebie
Poprzedni temat
Rzeczywistość taksonomiczna w odniesieniu do zupy ogórkowej.
Następny temat
Mleko (raz jeszcze): biały zabójca!!
Polecane artykuły