Kulturystyka...taaaak.
...
Napisał(a)
Mam takie właśnie niby głupie pytanie czy różni się czymś białko jaja gotowanego na twardo a tego usmażonego na patelni (teflonowej oczywiście) ??? Bo czytając diety kulturystów zawsze widze: "omlet z tym i tym" albo "jajecznica z płatkami" jeszcze nigdy nie wyczytałem żeby ktoś znany jadł jajka gotowane na twardo. Wiem że kulturyści dodają różne żeczy do jajecznic by mieć więcej i bardziej zróżnicowanych subst. odżywczych ale nie o to chodzi. Poprostu co wybrać jajecznicę z 4 białek czy 4 białka a jaj ugotowanych na twardo, a może i to i to???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
z tego co wiem to jajko na twardo dłużej się trawi mówie to z punktu widzenia odchudzania po jajecznicy szybciej staje się głodna a co do zawartości składników to chyba niczym się nie różnia z tym że z jajecznicą można pofantazjować kulinarnie a z jajkiem niezabardzo
...
Napisał(a)
raczej niema różnicy może wieksze straty przy smazeniu
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły