Czy fakt że olej jest rafinowany sprawia że podejrzewamy go o te same świństwa co olej słonecznikowy? Są to same podejrzenia czy udowodniono mu już jakąś winę?
Szacuny
1
Napisanych postów
198
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
5472
Barry: proponuje mieszać z sosami knorra, ja czasami mieszam ryż z sosem słodko-kwaśnym, w rozsądnej ilości – tak żeby łatwiej przez gardło przechodziło – oczywiście jak jesteś na masie. Choć pewnie zaraz Qazar stwierdzi – i słusznie – że sosy te są niezdrowe.
Qazar: poszukam proponowanych przez Ciebie rzeczy i sprawdzę co wychodzi mi najbardziej ekonomicznie. Nie irytuj się po prostu przy moich zarobkach muszę patrzeć też na cenę.
Szacuny
1
Napisanych postów
330
Wiek
44 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
35782
Czyli pestki słonecznika są źródłem zdrowych tłuszczy i można je jeść, a dopiero olej w wyniku rafinacji jest nie bardzo, tak? A olej z pestek winogron dobry jest? Bo wychodzi taniej niż oliwa z oliwek, ok. 8 zł za 0,5 litra.