...
Napisał(a)
zadam może i głupie pytanie ale po prostu nie wiem. Przy układaniu pożądnej diety chcę jeść np. 100 g ryżu i 150 g piersi kurzej z grila a na deser jeden banan-120 g (to tylko przykład). kiedy powinienem ważyć te produkty - przed czy po usmażeniu, ugotowaniu, czy obraniu?? To samo z makaronami i innymi mięsami. Jak podają wartości odrzywcze w różnych tabelach to odnośnie produktów świerzych, surowych i suchych czy już przygotowanych?? Co z tym zrobić bo czas pożądną dietę ułożyć. Dzięki za pomoć i czekam na odpowiedzi.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
wszystko wazysz przed obrobka i to liczysz
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
...
Napisał(a)
w tabeli powinno pisac do jakiego sie odnosi a jak nic to czyli przed obrubka swiezego
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły