SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

pieczenie bica

temat działu:

Trening dla zaawansowanych

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1089

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51564 Wiek 30 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Hejo
gdy robie bica sztanga z mniejszym obciazeniem (np 35kg) dochodzi w ostatnich powtorzeniach do jego pieczenia. gdy je zwieksze (40-42,5kg) to cwiczenie jest ciezsze, ale pieczenia nie ma. ktory sposob trenowania jest lepszy? Czy to pieczenie ma cokolwiek do rzeczy?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1137 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 6903
rozne szkoly sa na temat pieczenia. wg mnie nie ma ono znaczenia. jak lecialem trening silowy to nigdy go nie mialem. jak na rzezbe to zawsze. w moim przypadku zalezy to od ilosci powtorzen, im wiecej tym bardziej piecze. stestuj na ludkach albo przedramieniu, jakby ktos podpalal

TŚ, AF-TheCrew

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 602 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 6818
no ja nawet jak sztangielkami bica robie chwytem młotkowym to czuje pieczenie,i to wcale nie przy wielkich ciężarach,czasem nawet do tego stopnia ze w seriach wychodzi mi mniej powtórzeń niż se zakładałem według planu, Pozdro

Będziesz?
BĘDE!!! Twardy jak Tomi Li Dżons w "Ściganym"!!! ;)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Martwy ciag

Następny temat

Jak mam cwiczyc?

WHEY premium