Szacuny
48
Napisanych postów
11477
Wiek
52 lat
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
94174
Puryny wg moich wiadomości nie występują, natomiast laktoza jest w WPC w ilości ok. 4% (jak w każdym WPC). W CFM nie ma ani laktozy ani puryn, białko to jest w formie instant.
Jeśli chodzi o różnice to Whey Protein to koncentrat serwatki (zawartość białka ok. 80%), BV 104, natomiast CFM to izolat białka serwatki, najwyższa półka także wśród izolatów, BV 159 i 90% białka.
Zmieniony przez - SONBATY w dniu 2005-01-30 14:00:55
bo na stronie http://www.phytochemgym.com/Prolact.htm niejest to jednoznacznie stwierdzone, ale jest jednoznacznie stwierdzone ze to białko niezawiera puryn i aminokwasow, czyli tak jak izolatach typu CFM
z drugiej strony mysle ze producent pochwalilby sie chyba ze jest to izolat anie koncentrat, wiec mam watpliwosci
a jaka jest twoja opinia w tej kwestii??
SAMSUNG ML-3561N A4 USB - 1500zł
Drukarka laserowa, mega wydajna do zastosowań biurowych.