SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wpływ smaku SP80 na jego rozpuszczalność

temat działu:

NUTRIFARM&OLIMP

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1229

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 330 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 35782
Niedawno skończyłem SP80 waniliowe, teraz zacząłem jeść SP80 smak czekolada. Pomimo że przygotowuje tą odżywke w identyczny sposób jak poprzednią (na wodzie w shakerze) są duże różnice w rozpuszczalności. Smak waniliowy się dość mocno pienił, natomiast czekolada praktycznie w ogóle. Ponadto to czekoladowe białko rozpuszcza się wyjątkowo dobrze jak na odżywkę białkową składającą się w dużej części z białka jajecznego. Prosiłbym o wyjaśnienie ze strony Olimpu lub któregoś z forumowiczów, którzy próbowali tej czekolady SP80.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 2650 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 66285
Nie rozumie. Martwisz sie tym, ze odzywka Ci sie dobrze rozpuszcza?

To chyba dobrze swiadczy o odzywce, nie masz sie czym martwic, wsio jest OK

Tylko głupcy nie mylą sie nigdy - Sokrates.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 330 Wiek 44 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 35782
Tora, akurat to że odżywka się dobrze rozpuszcza mnie cieszy . Zastanawia mnie tylko dlaczego ta rozpuszczalność się tak bardzo zmienia przy różnych smakach. Czyżby to akurat aromat waniliowy tak zmieniał konsystencję przygotowanego napoju?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 57 Napisanych postów 10990 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 88360
zaryzykuje i powiem ze TAK !

sam uzywam rooznych odzywek olimpa i czekolada lepiej sie rozpuszcza od wanilii...
podejrzewam ze zalezy to od aromatoow jakie sa dodawane tu i tu...bo tez zaoowazylem taka zaleznosc...

Pozdrawiam
misoo

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 17 Napisanych postów 995 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 17318
Potwierdzam że czekolada się ,lepiej rozpuszcza niż wanilia bo miałem oba smaki i jest różnica, też jestem ciekawy od czego to zależy

Wytrwałość- to jedyne co mi pozostaje

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 616 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 10880
a mi jakos np lepiej truskawka sie rozpuszczala od czekolady

...raz na worku, raz na sztandze, walcz walcz walcz Ty walczysz ja walczę...
www.therainforestsite.com ratuj lasy tropikalne

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Ja wiem tylko tyle, że truskawka się rozpuszcza gorzej od natural WPC, wiec to chyba "wina" aromatów.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

cynk

Następny temat

mono + citro + proteina - jak brać ?

WHEY premium