...
Napisał(a)
powiedzcie mi dlaczego jedynie hi tec produkuje hydrolizat serwatkowy w postaci odzywki, dlaczego nie sa one tak popularne jak koncentraty czy izolaty?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
bo są zadrogie, bo mają kijowy smak, bo łatwiej w postaci tabsów.
bo nie kazy ma siano na wph jak nie ma na zwyczajne wpc, bo hitec produkuje wiele preparatów których firmy nie mają
bo nie kazy ma siano na wph jak nie ma na zwyczajne wpc, bo hitec produkuje wiele preparatów których firmy nie mają
...
Napisał(a)
hydrolizat mamy tez w trecu pwp
polecam super smak, rozpuszczalnosc i sklad
super przed treningiem i rano
polecam super smak, rozpuszczalnosc i sklad
super przed treningiem i rano
...
Napisał(a)
Dokladnie smak super i skald extra ,a reszta jak szoho ,unas bieda i dlatego wpc z ostravi bedzie hitem sezonu
Budujesz mięśnie - http://www.sfd.pl/Robimy_mase_-_fakty_nie_mity_by_qaz-t173140.html
Redukujesz tkankę tłuszczową - http://www.sfd.pl/10_wskazówek_żywieniowych-t315293.html
Chcesz być zdrowy ? - http://www.sfd.pl/Równowaga_kwasowo-zasadowa-t344643.html
http://www.sfd.pl/Zdrowie_bez_tluszczu_nie_mozliwe!!!-t164189.html#post0
...
Napisał(a)
bul ale chodzi mi o to , że pwp nie jest 100% wph tylko mieszanką bo autor pyta tylko o wph, Hi tec ma .. jedynie ..ale jest ochydny..
...
Napisał(a)
Gdyby był 100% hydrolizat to Protein Factory juz by go sprzedawala .
Tak piszą :
"Degrees of Hydrolysis
When a manufacturer makes a hydrolyzed whey protein, the powder can range from 5% hydrolyzed to approximately 30% hydrolyzed. There is no such thing as a 100% hydrolyzed whey protein. (As much as one company likes to think so AS@, and their product VP#) The more hydrolyzed a whey powder is, the more bitter it will taste! Yes the worse tasting powders are the best"
Jeżeli 100% zostalo poddane hydrolizie nie oznacza , że mamy w 100% produkt o niskim ciężarze czasteczkowym i szybkim wchłanianiu - będzie go góra 30 % a reszta to np. czysty koncentrat lud izolat( w zalezności od tego co zostalo poddane hydrolizie)
Tak piszą :
"Degrees of Hydrolysis
When a manufacturer makes a hydrolyzed whey protein, the powder can range from 5% hydrolyzed to approximately 30% hydrolyzed. There is no such thing as a 100% hydrolyzed whey protein. (As much as one company likes to think so AS@, and their product VP#) The more hydrolyzed a whey powder is, the more bitter it will taste! Yes the worse tasting powders are the best"
Jeżeli 100% zostalo poddane hydrolizie nie oznacza , że mamy w 100% produkt o niskim ciężarze czasteczkowym i szybkim wchłanianiu - będzie go góra 30 % a reszta to np. czysty koncentrat lud izolat( w zalezności od tego co zostalo poddane hydrolizie)
...
Napisał(a)
nie wiedzialem tego
dam soga jak mi maeto mojego cholernego abona da.
Ciekawe - ze jeszcze niema takich lini produkcyjnych ...
dam soga jak mi maeto mojego cholernego abona da.
Ciekawe - ze jeszcze niema takich lini produkcyjnych ...
...
Napisał(a)
wyczytalem ze na 1g bialka potrzeba 24kcal aby je przetworzyc
a tak samo jest z hydrolizatem? czy moze hydrolizat nie ulega trawieniu tylko wchlania sie?
a tak samo jest z hydrolizatem? czy moze hydrolizat nie ulega trawieniu tylko wchlania sie?
Polecane artykuły