Szacuny
90
Napisanych postów
15094
Wiek
36 lat
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
101723
1-1,5 g/kgmc (jeśli sie mylę zaraz mądrzejsi poprawią)
ale jeśli wiesz jakie masz zapotrzebowanie, wiesz ile jesz białka i węgli to reszta pewnie powinna być ze zdrowych tłuszczy.
"Jak kraść, to miliony.
Jak ruchać, to księżniczki"
Szacuny
3
Napisanych postów
117
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1170
Do Domera!
Jak napisalam smazonuch ale to moje smazenie polega , ze ja tej oliwy to tylko moze nakretke wlewal na patelnie -wiec czy to bedzie ok? Mam w domu grill domowy , z ktorego czesto korzystam i tam wogole nie dodaje tluszczu ale jak nie bede smazyc to co jesc aby w diecie bylo odpowiednio duzo tluszczy? I jaka diete az taka ich ilosc spelnia przy redukcji? J a generalnie nie lubie tluszczy no chyba, ze moglabym sobie robic grillowane steki ale zaraz pewnie mnie opieprz.. bo to przeciez czerwone miecho.
Zostaja wiec orzechy i ryby ale wolalabym nie kupowac orzechow bo ja je za bardzo lubie i obecnie mam w domu "tempation free house" same zdrowe zarelko.
Szacuny
11
Napisanych postów
1213
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
25292
do wywołania ketozy nie jest wymagane ponizej 30 ww, ale wzrost wkt , co mozna wywołać obnizeniem ww (wzrost akcji glukagonu) lub nadwyzka tłuszcu z pozywienia.