spozywam 100g piersi z kurczaka. Pisaliscie ze produkty trzeba wazyc przed obrobka, ale po ugotowaniu ze 100g spadly na 70g. Wiec kiedy maja wazyc 100g - przed czy po obrobce?
Zmieniony przez - Warus w dniu 2005-05-16 11:53:00
Ilość wyświetleń tematu: 1805
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
SprawdźBeatus, qui prodest, quibus potest
Trza być twardym, nie miętkim!
https://www.sfd.pl/pitbull61__DT__droga_do_startu_w_MPJiW_2020_start_masy,_str_15-t1172367-s61.html#post-19106389
Aby zwyciężać, trzeba być i lwem i lisem...
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły