SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

jajecznica...

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 6034

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 137 Napisanych postów 9203 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 29034
czy to zachowanie podpada pod bana?

http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 74 Napisanych postów 16119 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 160511
co za kolo...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 345 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 11428
mysle ze to wystarczy ---------> i komentarz jest zbedny

Dopóki Walczysz, Jesteś Zwycięzcą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 7 Napisanych postów 620 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 41512
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 14 Napisanych postów 2148 Wiek 35 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13514
ja smaze jajecznice na patelni teflonowej bez tłuszczu tak samo jakies nalesniki,omlety.czy lacki owsiane, piersi z kurczaka jak i inne mieso naprzykład wiepszowe przyprawiam je ziołami do grila i jest samczne (i mam nadzieje ze nieszkodliwe)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 105 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 841
Co o tym myslicie?

4 jajka , 50g platkow owsianych , troche cebuli i szynki, i wszystko0 na patelnie.
Niestety na masle:(
Sprostujcie troche bo wedlug mnie to dupne ejst

thnx
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 24 Napisanych postów 1862 Wiek 27 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 9562
Do HUBERTA(i nie tylko):
moge prosić o uzasadnie nieprzyswajalności surowych białek jaj?
Czytałem kiedyś, ze takie są najlepsze więc stąd moje pytanie.

Pij wodę - woda daje siłę - napędza parowozy!

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

FRYTKI ITP.

Następny temat

Ile kcal podczas siatkówki?

WHEY premium