Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
Heh, dziwne. Wyglada tak, jakby oliwa Ci dojrzala jak oliwki na drzewie Mi by bylo szkoda ja wylac Jak nie zmienila smaku to chyba jest ok
...
Napisał(a)
Mysle ze wszystko jest ok, ale przyczyny zmiany koloru nie znam
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
Ale normalne to to chyba nie jest, byc moze swiadczy o niskiej jakosci oliwy? Ile ona kosztuje??
Beatus, qui prodest, quibus potest
...
Napisał(a)
Lepiej kupowac w szklanych butelkach, sa "neutralne". Spoko oliwa ma jednonienasycone KT one sa raczej oporne na utlenianie. Co innego olej lniany on raczej tylko powinien stac w lodowce, no i oczywiscie ani lniany ani rybi sie do smazenia nie nadaje, ale to chyba oczywiste.
Polecane artykuły