Znacie może jakies przepisy aby zrobić dobre mielone z ryby.Ostatnio dużo chodze na ryby i mam ich poddostatkiem a że nielubie jesc usmażonych zaduzo osci to filetuje ile sie da a reszte przekrecam przez maszynke i mam mielone bez osci .Tylko że jak zrobiłem takie normalne kotlety to zadobre one niesą .Albo chociaż czy są jakies przyprawy kture zabija ten zapach ryb??
...
Napisał(a)
witam
Znacie może jakies przepisy aby zrobić dobre mielone z ryby.Ostatnio dużo chodze na ryby i mam ich poddostatkiem a że nielubie jesc usmażonych zaduzo osci to filetuje ile sie da a reszte przekrecam przez maszynke i mam mielone bez osci .Tylko że jak zrobiłem takie normalne kotlety to zadobre one niesą .Albo chociaż czy są jakies przyprawy kture zabija ten zapach ryb??
Znacie może jakies przepisy aby zrobić dobre mielone z ryby.Ostatnio dużo chodze na ryby i mam ich poddostatkiem a że nielubie jesc usmażonych zaduzo osci to filetuje ile sie da a reszte przekrecam przez maszynke i mam mielone bez osci .Tylko że jak zrobiłem takie normalne kotlety to zadobre one niesą .Albo chociaż czy są jakies przyprawy kture zabija ten zapach ryb??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Poszukaj na forach wędkarskich jest tam sporo tego.
Typowy zapach i smak ryby można chociaż w części usunąć polewając oprawioną już rybę czy też fileta sokiem z cytryny i odstawiając na ok. 1/2 godziny. Wydzieli się wtedy taki biały osad (sok z cytryny którym polałeś zrobi się biały) i wtedy umyj jeszcze raz mięso.
A i jest jeszcze taki motyw że jak nałapiesz drobnicy to wyjmujesz tylko większe ości nie bawiąc się z mniejszymi tylko podmrażasz rybkę (tak trochę nie na kamień) i wtedy przekręcasz maszynką razem z tymi małymi ośćmi i wogóle ich czuł nie będziesz.
Pozdrawiam wędkarza.
Typowy zapach i smak ryby można chociaż w części usunąć polewając oprawioną już rybę czy też fileta sokiem z cytryny i odstawiając na ok. 1/2 godziny. Wydzieli się wtedy taki biały osad (sok z cytryny którym polałeś zrobi się biały) i wtedy umyj jeszcze raz mięso.
A i jest jeszcze taki motyw że jak nałapiesz drobnicy to wyjmujesz tylko większe ości nie bawiąc się z mniejszymi tylko podmrażasz rybkę (tak trochę nie na kamień) i wtedy przekręcasz maszynką razem z tymi małymi ośćmi i wogóle ich czuł nie będziesz.
Pozdrawiam wędkarza.
(L)-To My
...
Napisał(a)
to sprubuje z ta cytryną moze bedzie lepsze a zta drobnicą to własnie tak zrobiłem wyjąłem tylko kregosłyp i reszte przemieliłem 2 razy i zero osci wyszło mi ładnych pare kilo miesa mielonego kture dla kulturysty jest szczegulnie dobre mało tłuszcu i sporo pełnowartosciowego białka tylko trzeba cos z tym jeszce zrobic a takie zwykłe kotlety usmazone jakos zabardzo mi niepodchodzą no i łap soga
...
Napisał(a)
może zmiel miesko , troche płatek , jajko , optocz w atrębach i na teflon
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
Polecane artykuły