Szacuny
3
Napisanych postów
279
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1386
ja polecam na noc twaróg, lepsze, bo dłużej zaopatruje organizm w białko. Dłużej się trawi, a to ma duże znaczenie, jeżeli chodzi o kilkugodzinny sen. Natomiast tuńczy jest idealny ( obok piersi kurczaka ) po treningu.
Szacuny
2
Napisanych postów
37
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
274
to ja juz niewiem... to moze po prostu zostawic tego tunczyka w oleju i dodac mniej oliwy - tym samym dostarcze wiecej tluszczy i bedzie to dobra opcja bo jestem na masowce (tylko, ze czytalem gdzies o unikaniu tluszczy przed snem)
co do twarogu to jaki jest najlepszy: poltlusty, tlusty czy chudy?
Szacuny
3
Napisanych postów
279
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1386
najlepszy pod względem smaku jest dla mnie półtłusty ( oczywiście z dodatkami ), jem go czasami na śniadanie, lub jako dodatek do późniejszych posiłków, natomiast przed snem polecam chudy.
Szacuny
2111
Napisanych postów
49893
Wiek
37 lat
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
492546
Piszecie ze oliwa z oliwek na zwolnienie wchlanialnosci bialka mam takie pytanie bo mam bialko Ostrowia a to jest bialko szybko wchlaniane a na noc bardziej jest potrzebne wolno wchlaniane czy w takim razie jak dodam do tego bialka oliwy z oliwek to czy bedzie sie nadawalo na noc czy nie bardzo
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6266
Napisanych postów
76018
Wiek
39 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
754780
Nie bardzo. Oliwa az tak nie zwolni jest wchlaniania. Oczywisce jak nic innego nei masz to mozesz tak zrobic, ale duzo lepszym rozwiazaniem ebdzie se bialy chudy i oliwa lub lniany.