SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

1g białka za 9,24gr

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1953

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 174 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1970
wg mnie nic nie traci ale moge sie mylic.
białko po wpływem wielu substancji i czynników środowiska "scina się" czyli ogolnie mowiąc zmienia swój stan skupienia z zolu na żel i dalej na stały. powoduje to np niskie pH jakien mamy np w zołądku lub temp powyżej 60 oC np na patelni, wiec wg mnie obojetne czy jajo surowe czy gotowane czy smarzone (nie spieczone na maksa)

amatorszczyzna

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jak to jest z weglowodanami?

Następny temat

Drob w Niemczech

WHEY premium