-Resting
-Very Light
-Light
-Moderate
-Heavy
oraz 3 kolumna
-BMR (Calories) .....co to jest BMR
-Activity (Calories)...i czym się rożnią te kalorie od tych wyzej
no i nie rozumie tez do końca wyników a wiec 2 kolumna
-Total (24 hrs) ...rozumie ze to jakiś wynik jakiegoś zapotrzebowania na 24 godziny...ale czego???
-Total Calories...bo ten wynik to rozumie zeest to dzienne zapotrzebownie na kalorie...poprawcie mnie jezeli jestem w bledzie.....
no dobra to tyle jesli chodzi o kalkulator....a teraz z innnej beczki
- jak mam ulożyc diete jeśli jezeli pracuje w godzinach od 6:00- 14:00 i nie moge miec stalych godzin posiłków a juz tym bardziej 6 w ciagu dnia bo bylo by ich za duzo po pracy gdyz w pracy moge jesc tylko jeden posilek podczas przerwy którą mam okolo 10:00. dla sprecyzowania mojej sytuacji dodam że pracuje wzakłądam miesnych i nie mam tam wyboru swoję śniadanai w pracy gdyz jem tam co dostaję a są to różne dania od gotowanych kiełbas, różnego rodzaju wedlin, po pasztety a nawt serki... widzicie nie wiem co bede mial na sniadanie wiec nie moge obliczyc wartosci tego posiłku (jak wiecie jak sobie z tym problemem poradzic to piszcie dzieki z gory)....i jeszcze jedno czy moge podczas diety pic np. colę lub kawe i wliczac jej wartosci energetyczne do diety?