SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

smażenie

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 1732

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
a więc

1.Czy smażenie na teflonie bez fatu zwiększa a może zmniejsza IG ???
2.Czy smażone jest lepiej/gorzej przyswajane ??

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 8680 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 31712
1.Czy smażenie na teflonie bez fatu zwiększa a może zmniejsza IG ???
- kurde, nie wiem
2.Czy smażone jest lepiej/gorzej przyswajane ??
- gorzej

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
z tym drugim to tak myslałem chciałem się upewnić....a z tym smażeniem to własnie mnie to nurtuje...napewno jest bardziej ciezko strawne niż gotowane ale jak to jest z tym IG

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 91 Napisanych postów 8680 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 31712
coś mi się kołacze, że gdzieś wyczytałem, żę zwiększa się IG, ale nie chcę Cię w błąd wprowadzić

"Energia przepływa, nie powinna stać.
A stoi gdy wątpisz w tę energię.
Musisz więc za energią nadążyć, nadążyć za siłą.
Wówczas jesteś z siłą w harmonii."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Charon ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 5388 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 111118
Każda obróbka mechaniczna i termiczna zwiększa ig.

Beatus, qui prodest, quibus potest

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
dzięki za odpowiedzi

pozdrawiam

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 906
Lepiej czy gorzej przyswajalne od czego? Bo na pewno lepiej przyswajalne od surowego- wszakże obróbka termiczna częściowo "nadtrawia" produkt.
Pozdrawiam

"Ciało-pocisk :)"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 13305 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 45257
no raczej jestem normalny i surowego jajca na myśli nie miałem....chodziło mi o jajko gotowane i smażone...albo cyc z indyka smażony i gotowany

Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 164 Napisanych postów 12853 Wiek 36 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 43234
jak zmazysz produkty weglowodanowe to zapewnie podwyszysz ich ig

jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

waga do ważenia składnikow

Następny temat

FRUKTOZA

WHEY premium