( I ) ok 9:00
194. Chleb zwykły 5,4 1,3 57 247 75
85 Baleron 15,1 20,2 0,9 246 15
777. Gainer Hi-tec 20 2,5 73 380 50
4. Mleko za 1,5 % 3,2 1,5 4,7 45 400
SUMA 29,115 11,255 98,185 592,15 540
( II ) ok 11:00
4. Mleko 1,5 % 3,2 1,5 4,7 45 400
211. Płatki owsiane 11,9 7,2 69,3 211 100
314. Rodzynki 2,3 0,5 71,2 279 50
SUMA 25,85 13,45 123,7 530,5 550
( III ) ok 14:00
214. Ryż preparowany 8,5 0,67 80,1 360 100
59. W karkówka 16,1 22,8 0 269 100
777. Gainer Hi-tec 20 2,5 73 380 50
4. Mleko 1,5 % 3,2 1,5 4,7 45 400
SUMA 47,4 30,72 135,4 999 650
( IV ) ok 18:20 ( po treningowy)
888. Białko-Ostrovia 80 8 6 454 30
50. Jaja kurze całe 12,5 10,7 1 151 100
176. Makaron 13,27 1,04 77,63 373 150
4. Mleko 1,5 % 3,2 1,5 4,7 45 400
SUMA 69,205 20,66 138,045 1026,7 680
( v ) ok 20:30
2345. Twaróg chudy 19,8 0,5 3,5 100 180
13. Śmietana 12% 2,7 12 3,9 134 20
244. Pomidor 0,9 0,2 3,6 15 100
SUMA 37,08 3,5 10,68 221,8 300
( VI ) ok 22:00
888. Białko-Ostrovia 80 8 6 454 30
4. Mleko 1,5 % 3,2 1,5 4,7 45 350
SUMA 35,2 7,65 18,25 293,7 380
SUAM CAŁOŚCI DNIA 243,85 87,235 524,26 3663,85 3100
Ważę 87 kg w chwili obecnej i mierzę 182 cm wzrostu Ustalilem sobie 2,5g biała na kg mas analogicznie 7 g węglowodanów i 1g tłuszczy. Dodam, że mam ograniczone środki finansowe(studia), proszę o obiektywną ocenę, mile widzane rady i poprawki.
Dziękuję.