Szacuny
64
Napisanych postów
17868
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
102745
Całkowicie z żółtek też sie nie powinno rezygnować bo żółtko zawiera też aminokwasy których brakuje w białku Białko+żółtko tworza idealna pare. Do tego żółtko zawiera cynk i dużo dobrych witamin. Jednym minusem i to duzym jest tłuszcz i cholesterol.
Ja na 5 białek z jaj wbijam np do omleta lub jajecznicy jedno żółtko i jest git!
KAIN
"Loved be few Hated by many But respect by all"
Szacuny
1
Napisanych postów
1070
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
8248
W sumie racja, jeśli chodzi o mnie to ja jeśli juz jem jajka to rzadko kiedy rezygnujez żółtek, jestem tak zbudowany ze troche tluszczu krzywdy mi nie zrobi, nie mam go na sobie ani grama.
"I`d better die like a man, than live like a coward..."