Piszac powyzszego posta mialem raczej na mysli to ze wyniki = doswiadczenie + wiedza + staz .... a w postach mojego przedmowcy nie dostrzeglem nic poza KRYTYKI! mierzi mnie takie podejscie do sprawy ...
Dla sprostowania powiem, że nie uprawiam kulturystyki zawodowo ... mozna to raczej nazwac "regularnym bywalstwem na siłowni" i to od lat mlodzienczych ... treningi sa regularne .... i jak schodze do silowni to robie to po to azeby sie ostro wypocic i zmeczyc! ... ponadto zawodowo gram w pilke nozna ... w zwiazku z tym silownia to dla mnie raczej hobby ... sposob na aktywne spozytkowanie wolnego czasu ... podniesieni kondycji ... sily i poprawe sylwetki! nigdy nie koncetrowalem sie na masie, bo nie stosowalem zadnych suplementow i innych wspomagaczy ... a fekty byly znaczace ... i sylwetka, rzeźba, siła (35 - 40 kg ponad swoja wage) + kondycja sa b. dobre
Wlasnie teraz w okresie przerwy miedzy sezonami chcialem wspomoc swoj trening suplementami, zregenerowac organizm i przy okazji zlapac troche kg ... jezeli masz sie wypowiadac w ten sposob to prosze rob to gdzie indziej
Dla tych co chcieli by mi udzielic kilku rad ...
Opisze po krotce jak rozplanowalem sobie suplementacje :
DZIEN Treningu
godz
7:0o - I posiłek
8:30 - Gainer
10:00 - Amino
10:30 - II posiłek
11:30 - Gainer
12:30 - Amino
13:00 - III posiłek
14:00 - Gainer
15:00 - Creatyna
15:30 - 17:00 TRENING
17:10 - Creatyna
17:30 - Gainer
18:00 - IV posiłek
20:30 - V posiłek
DZIEN bez Treningu
godz
6:15 - Creatyna
7:00 - I posiłek
8:30 - Gainer
10:00 - Amino
10:30 - II posiłek
11:30 - Gainer
12:15 - Creatyna
13:00 - III posiłek
14:00 - Gainer
15:10 - Amino
15:40 - IV posiłek
17:30 - Gainer
19:00 - V posiłek
Każdy posiłek składa sie z weglowodanow i bialka. Jak widac staram sie je przyjmowac regularnie. Produkty na ktorych bazuje:
Weglowodany: ryz, kasza,
platki owsiane, zytnie pieczywo, ziemniaki
Bialko: ser bialy, jaja , piersi kurczaka lub indycze, tunczyk, suszona wedlina, ryby.
Komentarze mile widziane. Slowa krytyki troche mniej :P ale i tak chetnie wyslucham.