...
Napisał(a)
elo.mam pytanie,powiedzmy że w każdym z tych produktow jest 30g bialka na 100g produktu.tyle potrzebuje białka(30g) więc potrzebuje 100g jednego z tych produktów, tylko czy lizcy sie jego masa przed gotowaniem czy po, bo jak wiecie np makaron "przybiera na wadze", amm nadzieje że wiecie o co mi chodzi
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
po 1. nie ma wiecej niz 10g bialka w zadnym z tych produktow
po 2. oczywiscie liczymy przed ugotowanie
po 3. bialko roslinne nie ma takiej wartosci bilogicznej jak zwierzece, wiec co najmniej polowe zalozonej ilosci bialka dostarczaj z produktow zwierzecych.
po 2. oczywiscie liczymy przed ugotowanie
po 3. bialko roslinne nie ma takiej wartosci bilogicznej jak zwierzece, wiec co najmniej polowe zalozonej ilosci bialka dostarczaj z produktow zwierzecych.
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Zglaszam protest do pkt.1
Jem makaron lubelli - bialko 12,3g/100g
Platki owsiane górskie - 11,7g/100g
Jem makaron lubelli - bialko 12,3g/100g
Platki owsiane górskie - 11,7g/100g
pozdr,
kamel
--
...
Napisał(a)
mialem na mysli bialko pelnowartosciowe
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Na próbnej maturze z polskiego przy interpretacji wiersza nauczycielka powiedziala, że nie zrozumialem o co chodzilo autorowi no i dostalem 2 i tu chyba podobnie
Ale na wlaściwej już mi lepiej poszlo i 5
Ale na wlaściwej już mi lepiej poszlo i 5
pozdr,
kamel
--
Polecane artykuły